Gratis verzending vanaf 49,-. Kwantumkorting vanaf 10 stuks.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 7,20 per pakket.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via dytah.klantenservice@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht een artikel beschadigd bij u aankomen dan vragen we u eerst contact met ons op te nemen. Vaak volstaat een foto van het product en hoeft u het niet retour te sturen.

Scroll naar boven